Open dag

Beleef de Magie van Leren: Open Dag bij basisschool De Boomhut

Wanneer? Woensdag 10 april | Tijd? 09:00 - 12:00

Bent u op zoek naar een basisschool die niet alleen leert, maar ook inspireert? Zoek niet verder! Basisschool De Boomhut nodigt u uit om een wereld van mogelijkheden te ontdekken tijdens onze open dag. Wij openen onze deuren voor toekomstige leerlingen en hun ouders om samen te verkennen hoe wij de toekomst van onderwijs vandaag al vormgeven.

Waarom De Boomhut de perfecte keuze is voor uw kind:

Bij De Boomhut stappen we af van de gebaande paden met een vooruitstrevend onderwijsprogramma dat elk kind in staat stelt zijn of haar potentieel volledig te benutten. Ons curriculum gaat verder dan traditioneel leren; het is een springplank naar de toekomst:

  • Koken is Kunst: Onze kooklessen zijn een avontuur in smaak en teamwork, ontworpen om kinderen te leren over gezonde keuzes en culinaire creativiteit.
  • Taalrijkdom vanaf de Start: Met Engelse lessen vanaf groep 1 zorgen we ervoor dat uw kind klaar is voor de wereld van morgen. Taalvaardigheid opent deuren en wij zetten die wijd open.
  • Ontdekking zonder Grenzen: We geloven dat elk kind uniek is. Ons onderwijs is gericht op het ontdekken en ontwikkelen van persoonlijke talenten, waarbij we kinderen voorbereiden op een toekomst vol mogelijkheden.

Ervaar De Boomhut tijdens onze open dag:

Deze speciale dag biedt u de kans om diep in het hart van onze school te kijken. Voel de warmte van onze gemeenschap, de passie van onze leraren, en de nieuwsgierigheid van onze leerlingen. U krijgt de kans om:

  • Onze Klaslokalen te Verkennen: Zie waar de magie van het leren plaatsvindt.
  • Te Spreken met Ons Team: Onze toegewijde leraren en staf staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en hun ervaringen te delen.
  • De Sfeer te Proeven: Ervaar zelf de unieke, ondersteunende en inspirerende omgeving die De Boomhut biedt.

Maak deel uit van De Boomhut:

We zijn enthousiast om u en uw kind te verwelkomen. Kom langs, stel vragen en ontdek hoe uw kind kan groeien en bloeien in onze school. Dit is uw kans om te zien hoe we samen werken aan een toekomst waarin elk kind kan schitteren.

Mis deze kans niet om de eerste stappen te zetten op een pad vol avontuur, kennis en groei. We kijken ernaar uit om u en uw kind te ontmoeten op deze bijzondere dag!

Waar wacht u nog op? Ontdek hoe Basisschool De Boomhut de ideale plek kan zijn voor de prachtige, bloeiende toekomst van uw kind.